CERPATUM » Descrierea CERPATUM


Proiectul se implementează, pe o durată de 18 luni, la nivelul Secţiei Clinice de Ortopedie şi Traumatologie a SUUMC, având ca obiectiv principal extinderea activităţii de cercetare-dezvoltare a metodelor de diagnostic şi tratament a pacienţilor cu tumori abdominopelvine în structuri osoase adiacente, contribuind, pe termen lung, la îmbunătăţirea calităţii vieţii prin garantarea accesului la îngrijiri specializate şi de calitate, prin intermediul unei infrastructuri materiale, logistice şi de resurse umane de un înalt nivel.


Managementul proiectului este asigurat de general de brigadă (r) Profesor universitar dr. Adrian Gheorghe Barbilian, Şef catedră Clinică Ortopedie şi Traumatologie şi de colonel medic dr. Florin Săvulescu, şef Secţie Chirurgie generală II, alături de o echipă de experţi ai SMC care asigură suportul financiar-contabil, achiziţii şi contractări şi, nu în ultimul rând, consilierea juridică, astfel încât, pe tot parcursul procesului de implementare a acestui proiect, să se respecte principiile transparenţei, echidistanţei şi legalitaţii.


Valoarea totală a proiectului este de 20 milioane lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 20 milioane lei.CERPATUM


Despre

Comunicare

Galerie

Link-uri

Contact
"Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene şi a Guvernului României".
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro